Je baard verzorgen: de beste baard verzorging producten!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

Misschien heb jij wel ongelooflijke mazzel en heb je een mooie, volle baard. Daar mag je best een beetje trots op zijn, want er zijn genoeg mannen die graag een baard zouden willen hebben. Het hebben van een baard is bijzonder en daar moet je dan ook zuinig mee omgaan. Daarom stellen veel mannen de vraag: hoe moet ik mijn baard verzorgen? In dit artikel geven we je een aantal tips om je baard te verzorgen, zodat jij nog lang kunt genieten van je mooie baard. We geven je praktische tips en bevelen een aantal baardproducten aan om je baard mee te verzorgen. Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Stel ze via onze Livechat! Dan helpen we jou zo snel mogelijk.

Heb je een matige baard? Hier lees je hoe je je baardgroei kunt stimuleren!

Waarom is baardverzorging belangrijk?

Waarom is baardverzorging belangrijk?

Baardverzorging is super belangrijk. Het zorgt er niet alleen voor dat je baard er mooi uitziet, maar de baard wordt er een stuk hygiënischer van én het kan de baardgroei zelfs versnellen. Ook is het gemakkelijker om een schone baard te stijlen, zodat je zonder wilde haren op het verjaardagsfeestje van je moeder kan verschijnen.

Je baard verzorgen wordt door veel mannen vergeten, waardoor ze irritatie kunnen krijgen. Het is belangrijk om hier bij stil te staan. Gelukkig hebben wij de beste baard verzorgings tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij snel kunt genieten van een mooie, schone baard!

Welke verzorgingsproducten zijn er allemaal?

Er zijn ontzettend veel verzorgingsproducten voor je baard te vinden op het internet. We hebben de meest voorkomende verzorgingsproducten even voor je op een rijtje gezet. Hoe en wanneer je deze producten precies gebruikt leggen we later in dit artikel aan je uit.

  • Baardolie
  • Baardshampoo
  • Baardbalsem
Welke baardverzorgingsproducten zijn er allemaal?

Je baard verzorgen met baardolie

Heb je last van een geïrriteerde huid of van een droge baard? Dan is baardolie het product dat jij nodig hebt! Baardolie hydrateert de baard en de huid onder je baard. Hierdoor word je baard niet alleen zachter, maar gaat de baard ook meer stralen. Hierdoor krijg je een natuurlijke look en houd je je baard altijd netjes.

Lees ook:  10 Beste Hugo Boss heren parfum

Baardolie kun je op dagelijkse basis gebruiken om je baard in goede conditie te houden. Het is dus niet schadelijk om de baardolie vaak te gebruiken.

Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar, maar wij raden de baardolie van Baord aan. Via de onderstaande link krijg je exclusief 10% korting met de code youngmen! Wees er snel bij, want op = op!

Baardolie bestellen bij Baord

Baard verzorging met baardshampoo

Wanneer je een gemakkelijk product zoekt om je baard mee te wassen, is baardshampoo het ideale product voor jou. Je kunt baardshampoo namelijk gewoon gebruiken onder de douche, waardoor je dus geen extra tijd kwijt bent aan het verzorgen van je baard.

Baardshampoo gaat uitdroging van de baard en de huid onder de baard tegen. Daarnaast kan er veel viezigheid in je baard komen in de loop van de dag. Ook daarbij helpt een goede baardshampoo. Het is dus een gemakkelijk product om je baard gezond mee te houden.

De baardshampoo van Board kun je via ons bestellen met een goede korting, namelijk 10%! Gebruik de code youngmen bij het afrekenen.

Baardshampoo bestellen bij Baord

Baardbalsem bij baardverzorging

Heb jij een iets langere baard en is het lastig om deze baard in model te krijgen? Met baardbalsem krijg jij je baard gemakkelijk in model! Zo kun je dus netjes verschijnen op feesten en partijen.

Uiteraard is het wel belangrijk om je baard te wassen na het gebruik van zo’n baardbalsem. Er kan namelijk viezigheid ophopen en dat wil je niet! Je wilt je baard natuurlijk helemaal schoon houden.

Lees ook:  Welk haarproduct als man?

De baardbalsem van Board is met de kortingscode youngmen te bestellen. Je krijgt dan 10% korting!

Baardbalsem bestellen bij Baord

Dit zijn op dit moment onze favoriete producten op het gebied van baardverzorging. Heb je een vraag over de producten of over dit artikel? Via de chat beantwoorden we al je vragen. Twijfel dus niet en neem contact met ons op!

Hier lees je meer artikelen in deze categorie

Lees verder