Welke Rituals voor mannen?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

Rituals producten zijn ontzettend populair. Vooral vrouwen hebben veel Rituals producten in huis, zoals shampoo, douchegel en bodycrème. Veel mannen vragen zich af of er ook Rituals producten zijn voor heren. In dit artikel geven we antwoord op deze brandende vraag.

Rituals voor mannen

Rituals heeft inmiddels ontzettend veel verschillende lijnen. Het assortiment is hierdoor gigantisch geworden, Maar helaas zijn er weinig producten die specifiek voor mannen zijn gemaakt. Tóch is er inmiddels een lijn aanwezig in het assortiment dat is ontworpen voor mannen.

Wist je dat Rituals inmiddels ook parfum heeft voor mannen? Dat lees je hier!

Rituals Samurai

Rituals Samurai is dé mannenlijn van Rituals. Rituals Samurai is een verfrissende geur die verrijkt is met bamboe-extract. Ook beschikt Rituals Samurai over sandelhout. Sandelhout heeft een stimulerend en kalmerend effect op de geest.

Rituals Samurai bestaat uit 4 categorieën, namelijk Sport, Classic, Face & Shave. Hieronder lichten we de producten kort toe.

Hier lees je alles over Rituals of Samurai

Rituals Samurai: Sport

Rituals Samurari Sport is vooral bedoelt voor de intensieve sporters onder ons. Deze lijn geeft mannen de ultieme verfrissing na een zwarte workout. Hier lees je de routine voor de ultieme verfrissing.

RITUALS of Samurai Foaming Shower Gel Sport voor mannen
Bekijken op Bol.com

Rituals Samurai: Classic

Met Rituals Samurai Classic begin je je dag goed! Met deze mannenproducten van Rituals boost je je zelfvertrouwen en kun je op een ontspannen manier aan je dag beginnen.

The Ritual of Samurai Foaming Shower Gel voor heren
Bekijken op Bol.com

Rituals Samurai: Face

Zoals de naam al doet vermoeden richt deze mannenlijn van Rituals zich vooral op gezichtsverzorging. Rituals Samurai Face beschikt over producten om je gezicht optimaal te verzorgen.

rituals gezicht producten voor mannen
Bekijken op Bol.com

Rituals Samurai: Shave

In deze lijn van Rituals vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte scheerbeurt. Hier lees je het stappenplan voor een perfect scheerritueel.

Lees ook:  Welk haarproduct als man?
scheerschuim van rituals voor mannen
Bekijken op Bol.com

Zijn er nog andere Rituals voor mannen?

Helaas heeft Rituals zelf verder nog geen andere mannenlijnen uitgebracht. Tóch is er nog een productlijn van Rituals die wij uitstekend vinden voor mannen, namelijk The Ritual of Hammam. Deze geur neemt je mee in een heerlijk Turks stoombad. Deze geur is fris en ontzettend ontspannend. The Ritual of Hammam is een heerlijke geur en wat ons betreft uitstekend voor mannen!

Rituals Hammam is ook geschikt voor mannen
Bekijken op Bol.com

Hier lees je meer artikelen in deze categorie

Hier lees je meer over Rituals mannen parfum

Hier lees je alles over de leukste geschenksets van Rituals voor mannen

Lees verder