Welk haarproduct als man?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

Je bent waarschijnlijk op zoek naar het beste haarproduct als man. Er zijn ontzettend veel verschillende haarproducten voor mannen op de markt, waardoor het best lastig kan zijn om het juiste haarproduct te vinden. Goede haarproducten zijn geschikt voor jouw type haar en kapsel. Haarproducten voor een man met krullen verschillen bijvoorbeeld weer van de beste haarproducten voor mannen met lang haar. Wij hebben de top 5 haarproducten voor mannen voor je op een rijtje gezet, zodat jij straks je haar op een ideale manier kunt gaan stijlen.

Welk haarproduct past bij mij als man?

Welk haarproduct als man?

Welk haarproduct jij als man nodig hebt is van een paar factoren afhankelijk. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor haartype je precies hebt. Sommige mannen hebben bijvoorbeeld dik haar, terwijl een ander weer dun haar heeft. Ook is het kapsel natuurlijk van belang. In dit artikel gaan we de top 5 beste haarproducten voor mannen bij langs. Bij elk haarproduct leggen we precies uit in welke gevallen je het beste kan gebruiken, zodat jij het beste haarproduct kunt vinden. Maar welk haarproduct als man?

Haar paste mannen

Paste is een soort pasta voor het haar. Dit haarproduct zit een beetje tussen wax en clay in. Paste voor mannen is een soort haarcrème die erg gemakkelijk uit is te smeren in het haar. Doordat het hier niet gaat om een dikke substantie, is dit haarproduct gemakkelijk te verdelen in het haar. Daarnaast kun je paste in de loop van de dag blijven stijlen. In de meeste gevallen is paste gemaakt op waterbasis, waardoor je dit haarproduct gemakkelijk uit kunt wassen. Let op: over het algemeen is paste het meest geschikt voor mannen met iets dikker haar.

Lees ook:  Top 5 beste Dior herenparfum

Er is natuurlijk ook verschil tussen droge paste en natte paste. Hiermee hebben we het natuurlijk over de look die je creëert. Zo kun je met de ene paste een matt-look creëren, terwijl je met de andere paste juist weer een wet-look krijgt.

Benieuwd naar de beste paste voor mannen?

Lees ook:

de beste haarproducten voor mannen

Beste matt paste

De beste matt paste is wat ons betreft de SYOSS Styling Mat Fiber paste. Dit product zorgt voor een matte haarstijl en heeft een uitstekende hold. Daarnaast laat deze paste geen restjes achter en plakt het niet, waardoor je look alleen maar beter wordt. Ook is dit haarproduct vrij van alcohol en siliconen, waardoor je je haar niet onnodig beschadigt.

beste matt paste: SYOSS Styling Mat Fiber paste
Bekijken op Bol.com

Beste gel voor mannen

Haargel voor mannen is vaak een beetje een waterige vloeistof. Doordat de substantie relatief vloeibaar is, is deze gemakkelijk te verdelen in het haar. Gel droogt vaak op in het haar, waardoor het haar vaak een beetje hard begint te worden. Hierdoor is het vaak niet meer mogelijk om je haar opnieuw te stijlen gedurende de dag. Ook haargel is vaak geschikter voor mannen met dikker haar, maar er zijn gelukkig ook gels te vinden voor mannen met dun haar

Beste haargel voor mannen

De onderstaande gel is niet alleen de beste haargel voor alle mannen, maar ook nog eens de beste gel voor mannen met dun haar! Deze gel is namelijk, in tegenstelling tot andere haargels, wel geschikt voor alle haartypen. Ook mannen met dun haar kunnen dus eindelijk aan de slag met deze haargel!

Beste gel voor mannen met dun haar
Bekijken op Bol.com

Haarwax mannen

Wax is een iets hardere substantie die erg populair is bij mannen. Veel mannen gebruiken wax, terwijl ze niet eens zeker weten of wax nou het beste haarproduct is voor het herenkapsel dat zij hebben. Wax is er in veel verschillende varianten. Zo is er wax met een glans, maar er is ook wax beschikbaar met een matte look. Het voordeel aan wax? Het is eigenlijk voor elk haartype en kapsel in te zetten. Dit komt omdat er veel verschillende varianten van dit product op de markt zijn gebracht.

Lees ook:  Top 10 beste mannen parfum volgens vrouwen in 2021

Beste matte haarwax

matte haarwax
Bekijken op Bol.com

Beste wax voor mannen met dun haar

beste wax voor mannen met dun haar
Bekijken op Bol.com

Haar klei

Haar klei is nog iets stroever en dikker dan wax. Deze zogenoemde clay wordt vooral gebruikt vanwege de hoge hold en de matte afwerking. Haar klei is in de meeste gevallen het beste haarproduct voor mannen met dunner haar. Haar klei is vooral geschikt voor dun haar door de stroevere substantie en de betere hold. Wanneer je wat dikker haar hebt raden wij clay helaas af. Door de dikte van je haar kan het erg lastig zijn om haar klei goed door je haar te verspreiden.

beste haar klei voor mannen
Bekijken op Bol.com

De pomade look

Pomade is in 2021 helemaal hip! Pomade is in verschillende varianten te verkrijgen, namelijk op olie- en waterbasis. In beide gevallen staat pomade bekend om de glanzende afwerking. Pomade gebruikt men dus vaak bij kapsels waarbij er een strakke afwerking nodig is. Pomade kun je dus ideaal gebruiken bij de zogenoemde Slick Back kapsels. Doordat pomade nat is, is het ook goed te gebruiken bij golvend of krullend haar.

Pommade voor krullend haar

pommade voor krullend haar
Bekijken op Bol.com

Dit waren de beste haarproducten voor mannen! Natuurlijk blijft het lastig om het juiste haarproduct te vinden. Het beste is om het gewoon eens te proberen en te kijken welk product jou het beste bevalt.

Hier lees je meer artikelen in deze categorie.

Lees verder