Undercover seizoen 3: Netflix maakt releasedatum bekend en toont teaser

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

Ben jij fan van de ongekend populaire serie Undercover? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Netflix heeft net de eerste beelden van Undercover seizoen 3 vrijgegeven. Daarnaast is er ook een teaser geplaatst, waardoor wij niet meer kunnen wachten totdat het nieuwe seizoen eindelijk op Netflix verschijnt.

Lees ook:

Wanneer verschijnt Undercover seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Undercover seizoen 3 op Netflix?

Waarschijnlijk ben je net zo enthousiast als ons en kun je niet wachten om Undercover seizoen 3 te gaan kijken op Netflix. Het nieuwe seizoen van Undercover is vanaf 21 november te zien op Netflix. Je zult dus nog even moeten wachten. Het seizoen zal uit 8 afleveringen bestaan. Helaas worden deze afleveringen niet in één keer online gezet. Je zult dus, naar alle waarschijnlijkheid, steeds een week moeten wachten op een nieuwe aflevering. Maar Undercover-fans mogen natuurlijk niet klagen. Dit is alweer het derde seizoen van deze succesvolle serie. Daarnaast werd eerder dit jaar de film Ferry uitgebracht.

Daarnaast hebben wij de beste nieuwe films op Netflix voor je op een rijtje gezet. Ook kun je ons artikel lezen over de beste Netflix series voor mannen. Hierdoor vliegt de tijd om en kun je (gevoelsmatig) nóg eerder naar Undercover seizoen 3 kijken op Netflix.

In de tussentijd kun je je al wel vermaken met de teaser die Netflix vandaag vertoonde. Fans van deze Nederlandse serie reageren enthousiast en kunnen niet wachten tot de daadwerkelijke release.

Waar gaat seizoen 3 van Undercover over?

In seizoen 3 is Ferry weer op vrije voeten. Na zijn vrijlating komt hij erachter dat zijn plek in de XTC-wereld is overgenomen door een Turks echtpaar genaamd Serkan & Leyla. Bob is intussen ontslagen wegens wangedrag, waardoor hij ook nog een rechtszaak aan zijn broek heeft.

Lees ook:  Horrorfilms voor tijdens Halloween: beste horrorfilms op Netflix in 2021

Er wordt een jonge undercoveragent vermoord, waardoor er blijkbaar een mol in het spel is. Bob en Ferry slaan de handen ineen om deze mol te vinden en te kunnen ontmaskeren.

Wij kunnen niet wachten totdat het nieuwe seizoen eindelijk te zien is op Netflix!

Hier lees je meer artikelen in deze categorie

Lees verder