Online geld verdienen in 2021: de beste manieren om online geld te verdienen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

Online geld verdienen: we willen het allemaal, maar wat is de beste manier om online geld te verdienen? In dit artikel proberen wij antwoord te geven op deze vraag. Online geld verdienen is tegenwoordig super populair, maar er zijn (helaas) weinig mogelijkheden om écht veel geld te verdienen online.

Tóch proberen wij je in dit artikel te helpen, zodat jij snel online geld kunt verdienen om een extra zakcentje bij te verdienen.

de basis van handelen in crypto

Thuis geld verdienen met Crypto

Om met crypto geld te kunnen verdienen zul je eerst geld moeten gaan investeren. De opbrengst van zo’n investering kan echter al snel oplopen. Let echter wel op: het investeren in cryptocurrencies brengt wel enige risico’s met zich mee. Je kunt erg snel geld verdienen, maar het ook erg snel kwijtraken.

Wil jij op deze manier online geld verdienen? We hebben een blog geschreven, zodat jij meteen aan de slag kunt!

Hoe moet je beginnen met crypto? Crypto traden voor beginners!

Begin een eigen blog

Een blog

Het hebben van een eigen blog kan erg veel geld opleveren. Een blog is een website waarop je artikelen plaatst voor een bepaalde doelgroep. Vervolgens kun je geld verdienen met het schrijven van blogs door middel van het tonen van advertenties en door affiliate marketing.

Bij affiliate marketing promoot je producten van andere bedrijven, waardoor jij bij de verkoop van zo’n product een commissie ontvangt. Het bekendste partnerprogramma is dat van Bol.com.

Vergis je echter niet in deze manier van geld verdienen! Het hebben van een eigen blog vergt veel tijd, energie en discipline. De kans is dan ook groot dat je in de eerste maanden geen geld verdient, maar wanneer je een beetje doorzet kun je hier online ontzettend veel geld mee verdienen.

online geld verdienen met Fiverr

Gemakkelijk online geld verdienen met Fiverr

Heb je nog nooit gehoord van Fiverr? Fiverr is een online website waarop men diensten kan zoeken en/of aanbieden. Deze diensten hebben vooral te maken met de online omgeving, waardoor deze diensten vanaf een afstandje kunnen worden gedaan.

Ben je bijvoorbeeld bijzonder goed in het ontwerpen van online designs of in het schrijven van teksten? Ben je een uitstekende vertaler of een goede video editor? Dan kan het best wel eens lucratief zijn om op Fiverr aan de slag te gaan.

Hier kun je je aanmelden op Fiverr.

Thuis geld verdienen met Sociall media

Social media als verdienmodel

Ook met Social media kun je tegenwoordig online geld verdienen, maar helaas weten erg veel mensen nog niet helemaal hoe dit werkt. Gelukkig is het relatief simpel uit te leggen!

Wanneer jij een Social media-account hebt met een flink aantal volgers, dan zijn bedrijven geïnteresseerd in dit account. Veel bedrijven zouden dan ook graag advertenties op je Social media willen plaatsen. Soms willen bedrijven zelfs dat je producten van het bedrijf test, waardoor je dus gratis producten ontvangt. Soms komt het zelfs voor dat een bedrijf of persoon je hele account over wil kopen!

Het belangrijkste is in ieder geval dat je een Social media-account hebt met veel volgers en voldoende interactie. Dit kost veel tijd, maar het kan je ook ontzettend veel geld opleveren.

Social media die geschikt zijn om online geld mee te verdienen zijn:

  • Instagram
  • YouTube
  • Tiktok
  • Facebook

Online geld verdienen door studenten/scholieren te helpen

Thuis geld verdienen door studenten en/of scholieren te begeleiden

Wist je dat je tegenwoordig ook geld kunt verdienen door scholieren en/of studenten te begeleiden?

Online zijn erg veel vacatures te vinden waarbij je studenten en/of scholieren kunt begeleiden. Hier kun je erg veel geld mee verdienen én het is een relatief gemakkelijk baantje. Het enige dat je nodig hebt is een diploma van de opleiding waar die huidige student of scholier mee bezig is. Anders kun je diegene immers niet helpen..

Lijkt dit je wat? Op Indeed zijn er veel vacatures te vinden. Solliciteren maar!

online geld verdienen door producten te verkopen

Online geld verdienen door producten te verkopen

Dit is misschien wel de meest bekende manier om thuis geld te verdienen, maar deze methode werkt nog steeds uitstekend. Je koopt producten voor een lage prijs in om deze producten vervolgens voor een hogere prijs te verkopen.

Er zijn tegenwoordig verschillende verschillende website waarop je producten kunt gaan verkopen, maar de meest bekende website is natuurlijk Bol.com. Het is echter belangrijk om te weten dat je hiervoor wel een KvK nodig hebt. Dit klinkt allemaal een beetje spannend, maar dat valt reuze mee. Meer informatie over het inschrijven bij de KvK lees je hier.

Hier lees je meer artikelen in deze categorie

Lees verder