Top 10 nieuwe Netflix films in oktober voor mannen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

De maand september zit er weer bijna op en dat betekent dat er weer nieuwe films verschijnen op Netflix. In oktober komen er een paar nieuwe films op Netflix die het kijken waard zijn voor mannen. Op Netflix kun je nieuwe releases vaak moeilijk vinden, daarom hebben wij een lijstje gemaakt met nieuwe Netflix films in oktober voor mannen! Nu hoef jij alleen nog maar naar de supermarkt te gaan voor een pizza en een paar pilsjes.

Lees ook:

Forever Rich

Forever Rich gaat over een man genaamd Richie de grootste rapper van het land te worden. Hij zet alles op alles om dit te bewerkstelligen. Echter wordt hij op een avond voor een optreden overvallen. Deze beelden gaan viraal op het internet, waardoor het imago van Richie op het spel komt te staan. Voor Richie geldt er nog maar 1 ding: zijn imago herstellen. Daar heeft hij alles voor over.

Deze film is vanaf 1 oktober te zien op Netflix.

The Guilty

Deze film gaat over Asger Holm. Asger werkt bij 911 en krijgt een oproep van een ontvoerde vrouw. Asger wil deze vrouw koste wat het kost redden, maar hij komt er al snel achter dat hier veel meer aan de hand is. Niets is wat het lijkt!

Lees ook:  Een schilderij met speakers: Ikea en Sonos maken het mogelijk

The Guilty is vanaf 1 oktober te zien op Netflix.

The Turning

Is horror en mysterie helemaal je ding? Dan kun je je hart ophalen bij The Turning. In The Turning wordt Kate oppas op een groot landgoed. Echter blijkt dit bijbaantje niet zo onschuldig te zijn als het lijkt. Het huis blijkt allemaal geheimen te hebben, waardoor Kate in gevaar komt.

Kate moet niet alleen zichzelf beschermen, maar er ook achter zien te komen wat het huis allemaal voor haar achterhoudt.

The Turning komt op 1 oktober op Netflix.

There’s Someone Inside Your House

Heb je ooit Scream gezien? In deze film is een eindexamenklas slachtoffer geworden van een gemaskerde moordenaar. Alsof dat nog niet genoeg is, brengt deze moordenaar alle geheimen van de leerlingen aan het licht. Dit maakt de nood om deze moordenaar te vinden natuurlijk nog veel groter.

Deze film laat je 90 minuten lang op het puntje van je stoel zitten en is vanaf 6 oktober te zien op Netflix.

Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle

Zijn er ook nog Pokémon-fans in de zaal? Natuurlijk is deze film niet voor iedereen bedoelt, maar deze film is voor de echte fans natuurlijk niet te missen in oktober 2021.

Deze film gaat over Koko en Zarude die in de jungle Ash en Pikachu ontmoeten. Hierdoor ontdekken zij niet alleen de mensenwereld, maar dreigen ze ook gevaar te lopen.

Deze nieuwe film is vanaf 8 oktober te zien op Netflix.

Fever Dream

In deze film spelen een jongeman en een vrouw de hoofdrol. Het zijn geen gezinsleden van elkaar. We weten eigenlijk niet wat ze van elkaar zijn…

Lees ook:  De beste Netflix series in 2021 voor mannen

Het enige dat we weten is dat deze vrouw doodziek op bed ligt en dat ze elkaar spookachtige verhalen vertellen. Voor de rest is deze film 1 groot mysterie.

Deze film is vanaf 13 oktober te bewonderen op Netflix.

De slag om de Schelde

Wanneer je nog niet van deze film hebt gehoord heb je echt onder een steen gelegen. De slag om de Schelde is namelijk een film van Nederlandse bodem!

Deze film speelt zich af in 1944 en gaat over het gevecht tussen de Duitsers en geallieerden. In deze film spelen meerdere personages een rol, waardoor je een inkijkje krijgt in elke partij in deze oorlog. De reviews over deze film zijn lovend. Wij kunnen niet wachten om deze film te kijken op Netflix.

De slag om de Schelde is vanaf 15 oktober te zien op Netflix.

The Trip

Deze film gaat over een man en een vrouw die ongelukkig zijn in de liefde. Ze hebben een relatie, maar ze willen het huwelijk beëindigen. Dat kan op veel manieren, maar zij willen het huwelijk laten eindigen door elkaar te vermoorden.

Wanneer ze hier echter mee willen beginnen lopen ze echter tegen een veel groter probleem aan. Er dreigt namelijk groot gevaar. Spannend he?

The Trip kun je vanaf 15 oktober bekijken op Netflix

Night Teeth

Heb je wel eens van die filmpjes gezien op YouTube over bedreigde taxichauffeurs? Aan dat soort filmpjes zul je ongetwijfeld nog vaak denken bij het kijken van Night Teeth.

In Night Teeth speelt een taxichauffeur de hoofdrol. Op een avond brengt hij twee jonge dames naar veel verschillende feesten, maar de dames blijken niet helemaal te zijn wie ze beweerden te zijn. Hierdoor komt de taxichauffeur voor een levensbedreigende situatie te staan.

Lees ook:  Horrorfilms voor tijdens Halloween: beste horrorfilms op Netflix in 2021

Deze film is vanaf 20 oktober te zien op Netflix.

Army of Thieves

In deze film huurt een vrouw een mysterieuze bankmedewerker in om allerlei kluizen te kraken in Europa. Klinkt niet echt spannend he? Totdat je hoort dat al deze kluizen eigenlijk niet te kraken zijn! Zeker het kijken waard.

Deze film is vanaf 29 oktober te zien op Netflix

Hier lees je meer artikelen in deze categorie

Lees verder