De 6 leukste Spaanse Netflix series om te kijken in 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

Spaanse Netflix series zijn ongelooflijk populair. Onder andere de Netflix-serie “La Casa de Papel” was een enorme hit, waardoor de interesse in Spaanse series ontzettend is toegenomen. In dit artikel vertellen we je wat de leukste Spaanse series zijn om te kijken op Netflix in 2021. Popcorn klaar? Bier koud? Beginnen maar!

Lees ook:

De beste Spaanse Netflix Series in 2021

De beste Spaanse Netflix Series in 2021

La casa de papel

Als eerste hebben we natuurlijk ” La Casa de Papel “. Dit is toch wel één van de beste Spaanse Netflix series waar bijna alle gebruikers het over hebben! Het eerste seizoen van La Casa de Papel verscheen op Netflix in juli 2018. Op dit moment zijn er maar liefst vijf seizoenen van deze serie beschikbaar.

La Casa de Papel gaat over een groepje bankrovers die het plan ” La Casa de Papel” uitvoeren. Dit is een grote diefstal van geld en papiergeld met behulp van explosieven, zoals je natuurlijk zou verwachten bij een serie over bankrovers. Als je eenmaal kijkt naar deze serie, vergeet je waarschijnlijk alles om je heen!

Heb jij La Casa de Papel nog niet gezien? Dan moet je dit echt even regelen!

El Chapo

El Chapo is een serie over de Mexicaanse drugsbaas Joaquín Guzmán, beter gekend als El Chapo. Deze serie is in 2017 uitgebracht op Netflix en bestaat uit die seizoenen van tien afleveringen per seizoen.

Lees ook:  Top 10 nieuwe Netflix films in oktober voor mannen

De serie “El Chapo” gaat over de Mexicaanse drugsbaas Joaquin Guzman, die als kind uit armoede komt en opgroeit tot het hoofd van de Sinaloa-drugssyndicat.

De serie El Chapo is te vinden bij Netflix. De eerste episode van seizoen één zorgde voor heel wat opschudding door diefstal tijdens de productie ervan! Je raadt nooit wie er gepakt worden…

De recensies over El Chapo zijn erg positief, dus als je nog geen tijd hebt genomen om deze serie te kijken, dan moet je echt even lekker op Netflix gaan zitten!

La Casa de las Flores

La Casa de Las Flores is een Netflix serie waarvan het eerste seizoen uitkwam in 2018. Er zijn tot op dit moment drie seizoenen van deze serie beschikbaar bij Netflix!

De serie La Casa de Las Flores gaat over een Mexicaans gezin met vier kinderen dat naast drama ook heel veel humor bevat. Het eerste seizoen van deze serie wordt gezien als het beste, aangezien er in elke aflevering erg veel verhaal is.

La Casa de las Flores draait om Juan Carlos die toekomstige tienerkinderen naar school moet brengen en zijn vrouw Carolina die probeert producten te ontwikkelen met haar bedrijfje “Sunflowers”. In totaal 3 seizoenen aan pittige drama beschikbaar, dus neem zeker even wat snacks mee naar de woonkamer!

We kunnen je garanderen dat je ook van deze Netflix serie gaat genieten!

La Reina del Sur

La Reina del Sur is een Spaanse serie waarvan het eerste seizoen in 2011 uitgezonden werd op televisie. Het tweede en derde seizoen zijn pas na de populariteit van La Reina del Sur bij Netflix gekomen!

Lees ook:  De beste Netflix series in 2021 voor mannen

Deze serie gaat over Teresa Mendoza, die onder valse voorwendselen als stewardess begint te werken om haar man los rond Mexico City te krijgen. Vanaf het eerste moment dat Mendoza aan boord van de vliegtuig komt, worden er al plannen gesmeed.

Teresa is namelijk ook bekend onder haar bijnaam “La Reina del Sur”, wat staat voor The Queen of the South! Ze blijkt op een gegeven moment te zijn belast met het vervoeren van cocaïne om rond Mexico City en Europa te smokkelen… Gelukkig kan Teresa snel rekenen op hulp in de verschillende landjes die ze moet oversteken!

La Reina del Sur is een heel drama-achtige serie, dus ga er maar even goed voor zitten!

Mientras Duermes

We hebben nog even gezwegen over onze favoriete Spaanse Netflix serie: Mientras Duermes. Dit is misschien wel één van de beste en bloedstollende series die er ooit gemaakt zijn op televisie! Het verhaal begint simpel en wordt zo steeds gecompliceerder… In het begin denk je dat Mientras Duermes een simpele serie is, maar deze blijft spannend tot aan het laatste moment!

Mientras Duermes gaat over Laura Guerrero die nietsvermoedend naar haar werk rijdt… Maar op weg naar haar kantoor word ze opgepakt door vier mannen. De rest van Mientras Duermes draait om een speurtocht richting antwoorden en verraad… Dit is een serie waar je zeker geen spijt van gaat krijgen.

Het eerste seizoen van Mientras Duermes heeft al heel wat prijzen gewonnen, dus probeer deze serie zeker eens uit!

White Lines

White Lines is een Spaanse serie op Netflix die zich afspeelt in op het zonnige Ibiza. In de serie volgen we Zoe. Zij reist af naar Ibiza om de moordenaar van haar broer te vinden.

Lees ook:  Top 5 nieuwe Netflix films in november 2021 voor mannen

De serie White Lines is super mysterieus en is spannend tot aan de laatste seconde. Helaas is er maar één seizoen beschikbaar van White Lines, maar dat hadden er van ons wel meer mogen zijn!

De recensies over White Lines zijn erg positief, dus als je nog geen tijd hebt genomen om deze serie te kijken, dan moet je echt even snel op Netflix gaan zitten!

Dit waren de leukste Spaanse Netflix series om te kijken in 2021! Zo te zien heb je de komende tijd genoeg series om te kijken!

Hier lees je meer artikelen in deze categorie

Lees verder