Horrorfilms voor tijdens Halloween: beste horrorfilms op Netflix in 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

Op 31 oktober is het weer tijd voor Halloween. Waarschijnlijk wil je op zo’n avond lekker genieten van een goede horrorfilm met je vrienden of vriend(in). Op Netflix kan het best een beetje lastig zijn om een goede horrorfilm te vinden en daarom hebben wi de beste horrorfilms om te kijken tijdens Halloween even voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij op 31 oktober heerlijk gaan genieten van een spannende horrorfilm. Pak een zak chips en een biertje, want het is tijd voor de beste horrorfilms op Netflix in 2021! Heb je geen tijd voor een film? Misschien moet je dan even zoeken naar de beste mannenseries op Netflix.

Lees ook:

De beste horrorfilms op Netflix

De beste horrorfilms op Netflix

Don’t Breathe (2016)

Don’t Breathe 2 is onlangs verschenen in de bioscoop, maar misschien heb je Don’t Breathe 1 nog niet eens gezien. Deze film is een echte aanrader tijdens Halloween. Deze film heeft een uniek concept, waardoor je anderhalf uur op het puntje van je stoel blijft zitten.

Don’t Breathe werd in 2016 uitgebracht. Deze film gaat over een blinde man (Norman) die wordt overvallen door 3 jongens. Deze man mag dan wel blind zijn, maar het blijkt dat het helemaal niet zo gemakkelijk is om deze man te overvallen. Norman kent zijn huis namelijk als geen ander, waardoor hij zich goed kan verzetten tegen de overvallers.

Lees ook:  Top 5 nieuwe Netflix films in november 2021 voor mannen

De klus van de jongens om deze man te beroven is dus lastiger dan verwacht. Alsof dat nog niet erg genoeg is, komen ze in het huis ook nog tot een andere schokkende ontdekking, maar die gaan we je lekker niet vertellen.

Hush (2016)

Naast dat Hush, net als Don’t Breathe, ook in 2016 is uitgebracht, hebben deze films meer gemeen. De hoofdrolspeelster (Maddie) in deze film is dan misschien niet blind, maar doof. Uiteraard weer een uniek aspect, waardoor deze film spannend en onvoorspelbaar blijft tot de laatste seconde.

Maddie woont midden in de bossen en leeft een relatief rustig bestaan. Doordat ze doof is communiceert ze met WhatsApp met haar vrienden en familie. Maddie haar leven wordt echter compleet over de kop gegooid, wanneer ze op een avond een gemaskerde man bij het raam ziet. Het blijkt een psychotische moordenaar te zijn. Deze moordenaar heeft de mobiel van Maddie al gestolen, waardoor zij geen hulp meer in kan schakelen.

Lukt het Maddie om deze psychotische moordenaar te slim af te zijn?

Escape Room (2019)

Na het kijken van deze film zal je waarschijnlijk nooit meer vrijwillig meedoen aan een Escape Room.

In Escape Room worden 6 kandidaten geselecteerd om mee te doen met een Escape Room. Het is echter geen normale Escape Room. Ze moeten puzzels binnen de tijd op zien te lossen, anders worden ze op een gruwelijke wijze om het leven gebracht. Mocht je deze Escape Room wel overleven, dan staat er tienduizend dollar klaar voor de winnaar of winnares.

Escape Room is weer een horrorfilm in een uniek jasje. De film was in 2019 een groot succes, waardoor in 2021 de film Escape Room: Tournament of Champions uitkwam.

Annabelle (2014)

Ben jij bang voor griezelige poppen? Dan kun je tijdens Halloween jezelf heerlijk uitdagen met deze film. In deze film speelt een vintage pop de hoofdrol. John doet deze pop cadeau aan zijn vrouw Maria. Er lijkt niets aan de hand totdat John en Maria worden overvallen door groepsleden van een sekte.

Lees ook:  Top 10 nieuwe Netflix films in oktober voor mannen

Naast dat John en Maria zijn overvallen is er echter meer gebeurd. De overvallers hebben een gevaarlijke entiteit verstopt in deze pop, waardoor John en Maria moeten vechten voor het leven.

Deze film is zowel een prequel als een spin-off van de film The Conjuring. Wanneer je fan was van deze film, is Annabelle de geschikte film voor jou tijdens Halloween.

Insidious (2010)

Echte horrorliefhebbers hebben deze film natuurlijk al gekeken, maar misschien zijn er nog steeds mensen die deze film niet gezien hebben.

In Insidious hebben Josh en Renai de hoofdrollen. Ze zijn een stel en hebben net een nieuw huis gekocht. Ze zijn hier ongelooflijk blij mee en kunnen niet wachten om te verhuizen naar deze nieuwe woning. Eenmaal ingetrokken gebeuren er echter rare dingen in het huis. Ook de jonge zoon begint raar gedrag te vertonen. Door deze angstaanjagende gebeurtenissen zullen ze moeten vechten voor hun leven.

Fear Street (2021)

Heb je iets meer tijd over tijdens Halloween? Dan is Fear Street misschien wel de beste optie voor jou! Deze film bestaat namelijk uit 3 delen die allemaal anderhalf uur duren. Je moet er dan ook even voor zitten, maar dat is het meer dan waard.

De film begint in een winkelcentrum. Hier wordt een medewerker van de boekhandel vermoord door Ryan. Dit is een vreemde gebeurtenis, omdat Ryan bevriend was met de medewerker uit de boekhandel. Het lijkt wel alsof Ryan is bezeten. Maar dit is niet de enige moord in Shadyside, want het lijkt erop dat dit vaker gebeurt. Deena Johnson zoekt deze gebeurtenissen tot op de bodem uit en komt tot een verrassende ontdekking.

Gerald’s Game (2017)

Deze film is gebaseerd op het boek van Stephen King. Horrorverhalen van Stephen King zijn ontzettend populair en ook de verfilming van zijn boek is een enorme hit op Netflix.

Lees ook:  Undercover seizoen 3: Netflix maakt releasedatum bekend en toont teaser

Gerald’s Game kwam in 2017 uit en gaat over Jessie en Gerald. Zij gaan even rustig op vakantie en verblijven in een prachtig vakantiehuisje. Jessie en Gerald hebben een wilde vrijpartij, waarbij ook bondage een grote rol speelt. Echter krijgt Gerald tijdens deze activiteit een hartaanval. Jessie zit vastgebonden op dit bed en kan niet meer los komen. Ze wil zichzelf bevrijden, terwijl Gerald dood op de grond ligt.

De film gaat echter niet alleen om het loskomen van het bed. Jessie is een interessant personage dat in het verleden veel heeft meegemaakt. Tot haar grote spijt komen deze gedachten uit het verleden weer terug, waardoor ze nog meer paniek ervaart.

The Invitation (2015)

The Invitation is een geheimzinnige film. Het is dan eigenlijk ook het beste om niet teveel over deze film te zeggen, behalve dat je deze film echt moet gaan kijken. Deze film is ontzettend spannend en krijgt dan ook erg goede reacties en reviews. Kijken maar!

Hier lees je meer artikelen in deze categorie

Lees verder