Beste herenkapsels van 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

Het nieuwe jaar gaat bijna van start! Naast de goede voornemens is het natuurlijk ook belangrijk om er goed uit te blijven zien. Daarom is het tijd om de best herenkapsels van 2022 voor je op een rijtje te zetten. Zo ben jij helemaal weer op de hoogte van de nieuwste mode en trends op het gebied van kapsels voor heren.

In dit artikel zetten we allerlei verschillende moderne mannenkapsels voor je op een rijtje. Herenkapsels voor kort haar, herenkapsels voor lang haar, mannenkapsels voor krullen en herenkapsels voor halflang haar, in dit artikel lees je het allemaal! Laat je inspireren door de onderstaande kapsels voor mannen en beslis zelf welk kapsel het beste bij jou past. Het is tijd om de beste mannenkapsels van 2022 voor je op een rijtje te zetten!

Lees ook:

De beste mannenkapsels van 2022

We zien dat veel populaire mannenkapsels in 2021 ook nog prima een jaartje mee kunnen in 2022. Toch zien we veel nieuwe coupes voor mannen voorbijkomen. Mannenkapsels en vrouwenkapsels lopen in 2022 flink door elkaar heen, waardoor er een hele nieuwe trend op komst is.

Daarnaast zien we dat veel kapsels uit de jaren 90 weer helemaal hip zijn in 2022. Scroll lekker naar beneden om te kijken welke mannenkapsel bij jou past in 2022!

Opgeschoren herenkapsels

Opgeschoren herenkapsels zijn in 2022 weer helemaal terug! Het kan best een beetje spannend zijn om voor deze look te kiezen wanneer je momenteel veel haar hebt. Je zult zelf dan ook moeten beslissen of dit kapsel bij je past. Wanneer dit het geval is, weet je zeker dat jij er in 2022 weer helemaal hip bijloopt!

Opgeschoren mannenkapsels zijn in veel verschillende varianten te vinden. Vaak zien we dat de zijkanten flink zijn opgeschoren, zodat het haar boven op het hoofd langer blijft. HDaardoor zijn onderstaande kapsels ontzettend populair onder mannen! Natuurlijk kun je er natuurlijk wél voor kiezen om al ja haren kort af te scheren. Dit is helemaal aan jou!

Ook fade haircuts vallen in deze categorie. Ook deze variant van het opgeschoren kapsel is erg populair. We hebben de meest voorkomende opgeschoren kapsels voor je op een rijtje gezet.

Herenkapsels voor kort haar

Ook herenkapsels voor kort haar zijn in 2022 nog helemaal hip. Korte mannenkapsels zijn vaak gemakkelijk te stijlen, waardoor deze coupes erg populair zijn onder mannen. Daarnaast zijn er flink wat variaties te vinden voor korte herenkapsels, waardoor je eindeloos kunt blijven variëren.

Daarnaast heb je ook niet veel haarproducten nodig om een kort herenkapsel te kunnen dragen. Korte kapsels blijven over het algemeen namelijk goed in model zitten.

Ben jij op zoek naar een kort kapsel om te dragen in 2022? In dit artikel lees je wat de beste korte herenkapsels zijn om te dragen in 2022!

Laat je dan inspireren door de onderstaande afbeeldingen. Welk kapsel past het beste bij jou?

Herenkapsels voor lang haar

Niet iedereen is gezegend met een mooie, volle bos haar. Wanneer dit wel het geval is mag je zeker in je handjes knijpen. Herenkapsels met lang haar zijn in 2022 namelijk helemaal in! Mannenkapsels voor lang haar zijn er in allerlei verschillende soorten en maten.

Heb je op dit moment kort haar, maar vind je onderstaande kapsels leuk? Dan kan het zeker lonen om je haar een tijdje te laten groeien. Het eindresultaat is in de meeste gevallen fantastisch én je hoeft de kapper minder vaak te bezoeken.

Dat scheelt weer in je portemonnee! We hebben de meest populaire herenkapsels voor lang haar voor je op een rijtje gezet.

De Man Bun

Dit omstreden kapsel is al jarenlang erg populair. Dit kapsel maakte in 2019 zijn opmars, maar in de winter van 2021 zagen we al hoe populair dit kapsel is. Ook in 2022 is dit kapsel weer helemaal in! Alhoewel dit kapel veel haters kent, staat het bij sommige mannen ongelooflijk sexy!

Je zult zelf moeten beslissen of je een Man Bun zou willen dragen. Laat meningen van anderen vooral niet een te grote invloed hebben op je keuze. Jij moet namelijk een kapsel kiezen dat bij je past.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van deze Man Bun. Laat je lekker inspireren!

Mannenkapsels voor krullen

Op zoek naar een herenkapsel voor krullen? Dan heb jij geluk in 2022, want mannenkapsels met krullen zijn weer helemaal terug! We zien veel verschillende variaties van herenkapsels met krullen. Zo zien we niet alleen lange kapsels, maar ook korte kapsels zijn goed te combineren met je krullen.

Helaas zijn onderstaande kapsels niet voor iedereen weggelegd. Heb je wel zo’n mooie bos krullen? Laat je dan inspireren door de onderstaande mannenkapsels met krullen. Welke past bij jou?

Herenkapsels voor halflang haar

Zit jij qua haarlengte tussen kort en lang haar in? Dat is in 2022 gelukkig geen enkel probleem. Herenkapsels voor halflang haar zijn namelijk in dit jaar weer helemaal terug!

We zien dat de mannenkapsels voor halflang haar veel overeenkomsten hebben met opgeschoren herenkapsels. De zijkanten zijn vaak opgeschoren en het haar bovenop blijft in de meeste gevallen aan de langere kant. Het enige verschil dat we wél zien is dat de zijkanten dekkend blijven. Bij opgeschoren mannenkapsels zien we juist dat zijkanten doorschijnend zijn.

Twijfel je over een herenkapsel voor halflang haar? Misschien staat hieronder een geschikt kapsel voor jou!

Welk herenkapsel past bij mij?

Dat is natuurlijk lastig te zeggen. Welk kapsel bij je past is vooral afhankelijk van je huidige haarlengte en haartype. Ook is het belangrijk om na te denken over hoeveel moeite je elke ochtend wilt doen. Ben je trouwens op zoek naar de geschikte haarproducten voor je kapsel? Dit zijn de haarproducten die passen bij je kapsel.

Dit waren de beste herenkapsels in 2022. Wij hopen dat je een kapsel hebt kunnen vinden dat bij jou past.

Hier lees je meer artikelen in deze categorie

Lees verder