Willen vrouwen een man met sixpack of een man met een bierbuikje?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat veel mannen weer bezig zijn met sporten om het perfecte lichaam te creëren voor de zomer. Veel mannen doen dit tegenwoordig thuis aangezien de sportscholen momenteel gesloten zijn. Mannen willen graag met een strak lichaam de zomer in. Dit geeft ze zelfvertrouwen en vrouwen zijn er gek op, toch?

een bierbuik of een sixpack?

Een bierbuik is helemaal niets mis mee man!

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen een bierbuik helemaal niet onaantrekkelijk vinden! [Bron: The Times] Vrouwen zien mannen met een bierbuik namelijk sneller als een goede vader. Ja, maar hier heb je op Tinder niet heel veel aan zou je zeggen, maar niets is minder waar! Er wordt namelijk geclaimd dat mannen met een bierbuik 2,5 keer meer kans hebben om naar rechts geswiped te worden.

Laat dit je niet lui maken

Dat mannen met een bierbuik in de smaak vallen is prachtig, maar maak het uiteraard niet te bont. Natuurlijk is het belangrijk om gezond te blijven en af en toe te sporten. Het is in ieder geval fantastisch om te weten dat je met een bierbuik tóch nog kans maakt bij de dames.

En wat zeg jij? Ga jij sporten voor een fantastisch lichaam of laat jij je wintervachtje lekker zitten aankomende zomer?

Hier lees je meer in deze categorie.

Lees verder