Top 8: beste smartwatch met bloeddrukmeter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

Januari komt er weer aan en misschien wil je het jaar wel weer sportief beginnen. Bijna iedereen heeft goede voornemens voor het nieuwe jaar en wil weer beginnen met sporten. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar een smartwatch. Tegenwoordig is een smartwatch met bloeddrukmeter erg populair! Een bloeddrukmeter helpt je niet alleen bij het behalen van je doelen, maar je kunt hierdoor ook de gezondheid van je hart in de gaten houden. Vroeger was hier een bezoekje aan de dokter voor nodig, maar tegenwoordig is het een stuk makkelijker om je bloeddruk te meten! Daarom hebben wij een top 8 gemaakt met de beste smartwatch met bloeddrukmeter!

Bij het selecteren van de onderstaande smartwatches hebben we gelet op prijs, functionaliteit en kwaliteit. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je smartwatch kunnen genieten!

Lees ook:

De beste smartwatches met bloeddrukmeter

De beste smartwatches met bloeddrukmeter

Hieronder vind je de beste smartwatch met bloeddrukmeter. Heb je vragen over een smartwatch? Stel ze aan onze chat! Wij staan altijd voor je klaar en proberen je zo snel mogelijk te helpen. Laten we van start gaan met de beste smartwatch met bloeddrukmeter!

1. Stenlille Smartwatch

Ben je op zoek naar een betaalbare smartwatch van goede kwaliteit? Dan is de smartwatch van Stenlille misschien wel een goede optie voor jou!

Dit horloge helpt je niet alleen bij het behalen van je doelen, maar fungeert ook gewoon als smartwatch. Hierdoor krijg je dus ook gewoon smartphone notificaties binnen op deze smartwatch. Met een stijlvol design, waterdichtheid en een goede accuduur (7 dagen) is dit een prima smartwatch inclusief bloeddrukmeter. Dit horloge werkt zowel met Android als met iOS, voor (bijna) iedereen geschikt dus!

Dit horloge is momenteel in 4 verschillende kleuren te verkrijgen. De keuze is dus reuze!

stenlille smartwatch
Bekijken op Bol.com

2. Samsung Galaxy Watch 4

Van een smartwatch van Samsung mag je natuurlijk een hoop verwachten. Gelukkig maakt de Samsung Galaxy Watch 4 deze verwachtingen waar! Door het prachtige design en het AMOLED scherm is deze smartwatch een lust voor het oog!

Lees ook:  Top 10 beste mindfulness boeken

Dit horloge is waterdicht en is te koppelen met je telefoon. Hierdoor krijg je dus notificaties binnen, maar kun je ook Google Maps en Spotify besturen via deze smartwatch. Uiteraard kan dit horloge ook je fitnessdoelen bijhouden, zoals elke smartwatch dat tegenwoordig kan.

Op dit moment ondersteunt deze smartwatch alleen nog maar smartphones die draaien op Android. Wanneer je dus een smartphone van Apple hebt, kun je dit horloge beter overslaan.

Samsung Galaxy Watch4
Bekijken op Bol.com

3. Good Lifehacks smartwatch

Ben je op zoek naar een betaalbare smartwatch met veel functies, zoals een bloeddrukmeter? Dan is dit horloge een prima overweging!

Met deze smartwatch van Good Lifehacks kun jij je fitnessdoelen gemakkelijk behalen. Deze smartwatch ziet elke verbrande calorie, waardoor jouw doelen echt inzichtelijk worden. Daarnaast bevat deze smartwatch niet alleen een bloeddrukmeter, maar dit horloge kan ook hartritme filmpjes maken en het zuurstofgehalte in je bloed meten! Genoeg functionaliteiten dus!

Dit horloge heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding, waardoor deze smartwatch zeker een plekje verdient in de top 8 beste smartwatches met bloeddrukmeter.

Good lifehacks - Smartwatch
Bekijken op Bol.com

4. Maoo Boost Smartwatch

Deze smartwatch heeft qua design erg veel weg van de Apple Watch. Je zult je daarom ook wel afvragen waarom de Apple Watch niet in deze lijst staat. Op dit moment beschikt de nieuwe Apple Watch nog niet over een bloeddrukmeter, waardoor wij een goed alternatief voor je hebben!

De Maoo Boost is een smartwatch dat qua design op de Apple Watch lijkt, maar dit horloge heeft zeker zijn eigen karakter! Met dit horloge houd je gemakkelijk je workouts bij. Daarnaast ontvang je gewoon notificaties en kun je muziek beluisteren via deze smartwatch. Ook je bloeddruk meten of inzicht krijgen in je slaap is geen enkel probleem met deze smartwatch!

Deze Watch heeft een goede batterijduur en daarnaast krijg je ook nog eens een gratis screenprotector wanneer je dit product bestelt! Goed deal toch?

Maoo Boost Smartwatch
Bekijken op Bol.com

5. Fitage smartwatch

Wil jij een smartwatch kopen om af te vallen? Dan is dit de smartwatch voor jou! Bij deze smart Watch krijg je namelijk een gratis E-Boek genaamd Beginnen met Afvallen. Dit boek krijg je na je bestelling meteen in je mailbox!

Lees ook:  Hoe moet je beginnen met crypto? Crypto traden voor beginners!

Natuurlijk is de bovenstaande deal niet genoeg om deze smartwatch te bestellen. Gelukkig zijn er nog genoeg andere redenen om dit horloge te kopen. Uiteraard helpt deze smartwatch je bij het behalen van je doelen, zoals afvallen. Daarnaast is het erg gemakkelijk om je workouts bij te houden met deze smartwatch.

Ook kan dit horloge je hartslag, bloeddruk en zuurstofgehalte meten. Dit is toch het hele totaalpakket?

Fitage smartwatch
Bekijken op Bol.com

6. Techrie smartwatch

Zit je een beetje krap bij kas, maar wil je toch zo’n toffe smartwatch bestellen? Geen probleem! De Techrie smartwatch is een goedkope smartwatch met erg veel functionaliteiten.

Dit horloge beschikt niet alleen over een bloeddrukmeter, maar ook een hartslagmeter behoort hier tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je met de ingebouwde slaapmodus kijken wat de kwaliteit is van je slaap.

Het is een goedkope smartwatch, dus je zult qua kwaliteit misschien iets in moeten leveren. Ook de batterij presteert iets minder dan de bovenstaande batterijen. Toch is dit een goed alternatief voor de mensen die niet teveel geld uit willen geven aan een smartwatch met erg veel functies!

Techrie smartwatch
Bekijken op Bol.com

7. Malatie Black Panther Smartwatch

Vind je het, naast dat je smartwatch veel functies moet hebben, ook belangrijk dat je horloge er modieus uit ziet? Dan is deze smartwatch van Malatie het horloge dat bij je past!

Deze smartwatch heeft namelijk een band van stainless steel. Dit ziet er natuurlijk super gaaf uit en is helemaal in de mode! Gelukkig hoef je deze smartwatch niet alleen te kopen voor het uiterlijk!

Deze smartwatch bevat namelijk ook genoeg functionaliteiten. Het horloge bevat goede speakers, waardoor je onderweg van je muziek kunt genieten. Daarnaast kun je dit horloge magnetisch opladen, waardoor je geen kabel meer nodig hebt! Uiteraard bevat de Watch een bloeddrukmeter, waardoor jij je lichaam kunt blijven monitoren.

Op dit moment is dit horloge alleen in het zwart verkrijgbaar, maar naar onze mening is dit de mooiste smartwatch uit de lijst.

Malatie Black Panther Smartwatch
Bekijken op Bol.com

8. AlwaysCare Smartwatch

We zijn alweer aangekomen bij de laatste smartwatch met bloeddrukmeter! De laatste Watch op de lijst is van AlwaysCare.

Lees ook:  Online geld verdienen in 2021: de beste manieren om online geld te verdienen

Dit betaalbare horloge heeft een fantastische batterijduur. Je kunt namelijk ongeveer 10 dagen met een opgeladen batterij! Daarnaast bevat deze smartwatch niet alleen een bloeddrukmeter, maar ook een hartslagmeter en een slaap tracker. Je kunt je gezondheid dus monitoren op erg veel gebieden.

Deze smartwatch is te gebruiken met zowel iOS als Android, waardoor het een smartwatch is die voor iedereen geschikt is.

AlwaysCare Smartwatch
Bekijken op Bol.com

Dit waren de 8 beste smartwatches met een bloeddrukmeter. Heb je nog vragen over een horloge? Lees hieronder dan eerst even de veelgestelde vragen! Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag dan aan onze chat! Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

Hier lees je meer artikelen in deze categorie

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wat is een bloeddrukmeter?

Met een bloeddrukmeter kun je je bloeddruk in je bloedvaten meten. Dit is de kracht die nodig is om het bloed rond te laten pompen in je lichaam. Een bloeddrukmeter meet een boven- en onderdruk. De bovendruk is de waarde wanneer je hart samentrekt. De onderdruk is de waarde die wordt gemeten wanneer het hart is ontspannen.

Over specifieke waardes geven wij geen mening of advies. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met je huisarts.

Zijn smartwatches met bloeddrukmeters betrouwbaar?

Goede vraag! Bloeddrukmeters in smartwatches zijn er al een tijdje, waardoor de technologie altijd beter wordt. Toch is het belangrijk om de meetwaarden met een korreltje zout te nemen. Uiteraard moet je voor een specifieke en kloppende meting altijd naar je huisarts.

Wij raden het dan ook af om zelf actie te ondernemen, zoals supplementen of veranderingen in je levensstijl, op basis van een meting. Ga hiervoor altijd eerst naar de huisarts!

Zijn watches met bloeddrukmeters duur?

Een paar jaar geleden betaalde je een godsvermogen voor een smartwatch met bloeddrukmeter. Deze technologie is inmiddels echter zo snel ontwikkeld, waardoor deze smartwatches een stuk goedkoper zijn geworden.

Lees verder