Top 5 nieuwe Netflix films in november 2021 voor mannen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

Elke maand zetten wij de nieuwste releases van Netflix voor je op een rijtje. Deze maand gaan we kijken naar nieuwe Netflix films in november 2021. We zetten de 5 meest populaire releases voor je op een rijtje, zodat jij weer een avondje kunt genieten van een geweldige film. In deze lijst behandelen we verschillende genres. Er zit dus voor iedereen iets tussen! Ben je klaar voor? Daar gaan we!

Lees ook:

5. The Legend of Zorro (2005)

Wie is er niet bekend met Zorro? We hebben allemaal wel eens van deze held gehoord. The Legend of Zorro is een film gevuld met actie, waardoor je op het puntje van je stoel blijft zitten. Deze film komt alweer uit 2005, maar is toch wel één van de grootste releases op Netflix in november.

The Legend of Zorro verschijnt op 1 november op Netflix.

4. Red Notice (2021)

Red Notice is een wereldwijd alarmsignaal dat bedoelt is om de grootste criminelen ter wereld op te sporen. Goed en kwaad vermengen zich, waardoor er een zenuwslopende situatie ontstaat. Deze actiefilm is een absolute must-watch. De film heeft een aantal bekende acteurs weten te casten, waaronder Dwayne Johnson. Een echte aanrader om te kijken in november!

Red Notice verschijnt op 12 november op Netflix.

3. A Cop Movie

Ooit benieuwd geweest hoe het is om een agent te zijn? Dan is deze film geschikt voor jou! In deze speelfilm laten 2 mensen zien hoe het is om een agent te zijn in Mexico. De film geeft een inkijkje in het leven van een agent in een stad vol criminaliteit. Zeker de moeite waard om even te bekijken!

Lees ook:  Horrorfilms voor tijdens Halloween: beste horrorfilms op Netflix in 2021

A Cop Movie verschijnt op 15 november op Netflix.

2. Bruised (2020)

Deze film gaat over een MMA-vechtster die steeds verder wegzakt. De successen van vroeger kan ze niet meer behalen en haar niveau begint steeds verder weg te zakken. Wanneer haar verlaten zoon haar opzoekt verandert de wereld van deze MMA-vechtster. Ze zal alles op alles gaan zetten om de beste vechtster ter wereld te worden.

Bruised verschijnt op 24 november op Netflix.

A Castle For Christmas (2021)

We gaan alweer richting de koudere dagen en misschien wil je alvast wel een beetje in de sfeer komen voor kerstmis. Dan is dit een leuke film voor jou! Deze film gaat over een eigenaar van een kasteel. De eigenaar wil het kasteel verkopen. Een potentiële koper toont interesse, maar het huis kopen lijkt lastiger dan verwacht. De eigenaar is nogal lastig. De koper en verkoper proberen een middenweg te zoeken, maar komen al snel andere dingen op het spoor.

A Castle For Christmas komt op 26 november naar Netflix.

Wist je dat er tegenwoordig ook drankspellen zijn waarbij je films en series kijkt? Een ontzettend leuke activiteit voor op de zaterdagavond met je vrienden!

Hier lees je meer artikelen in deze categorie

Lees verder