De beste Netflix series in 2021 voor mannen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit

Wij maken gebruik van affiliate links. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je een product koopt via onze links.

In deze Coronacrisis heb je ontzettend veel vrije tijd. Sommige mensen zijn een onderneming begonnen, anderen beginnen weer met sporten. Anderen maken er een sport van om series te bingewatchen op Netflix. Ben jij op zoek naar de beste Netflix series in 2021 voor mannen? Dan is deze lijst uitermate geschikt voor jou!

Laat ons in de reacties weten welke serie jij het vetst vond op Netflix!

De beste Netflix series voor mannen

Peaky Blinders

Waarschijnlijk heb je al eens van deze serie gehoord, maar misschien heb je hem nog niet bekeken. Wij kunnen je vertellen dat het écht de moeite waard is om deze serie eens te gaan kijken!

Peaky Blinders gaat over een criminele bende in Birmingham. Deze serie speelt zich af na de Eerste Wereldoorlog. Deze serie is ontzettend spannend en uitermate geschikt voor mannen.

Peaky Blinders telt (op het moment van schrijven) 6 seizoenen met in totaal 36 afleveringen.

Narcos

Op een lijst met de beste Netflix series voor mannen kan Narcos natuurlijk niet ontbreken. Deze serie werd gelanceerd in augustus 2015 en was ontzettend populair op Netflix.

Deze serie gaat natuurlijk over de jacht op Pablo Escobar. Naast dat het leuk is om een inkijkje te krijgen in zijn drugskartel, is het een erg boeiende en spannende serie.

Narcos telt 3 seizoenen met in totaal 30 afleveringen. Er is ook een vervolgserie gemaakt genaamd Narcos: Mexico. Deze zou je dus kunnen kijken wanneer Narcos goed bevallen is!

Manhunt

Manhunt is misschien iets minder bekend, maar dat betekent niet dat deze serie niet de moeite waard is.

Lees ook:  Top 10 nieuwe Netflix films in oktober voor mannen

Deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In de jaren 80 & 90 werd Amerika in zijn greep gehouden door een terrorist. Deze terrorist maakte slachtoffers op verschillende vliegvelden en universiteiten. In deze serie gaat de FBI op zoek naar deze terrorist.

Manhunt telt in totaal 3 afleveringen. Deze serie is dus erg geschikt voor de man die een snelle serie wil kijken die niet al te veel tijd in beslag neemt. Manhunt is een echte aanrader!

Prison Break

Prison Break is een super bekende serie. Je bent vast wel eens iemand tegengekomen die tegen je heeft gezegd dat je deze serie absoluut moet gaan kijken, maar heb je dat wel gedaan?

Prison Break gaat over 2 broers, waarvan 1 in de gevangenis zit. De andere broer laat zich met opzet arresteren, zodat hij samen met zijn andere broer in de gevangenis terecht komt. Samen willen ze ontsnappen uit de gevangenis.

Degene die besluit om Prison Break te gaan kijken heeft een lange weg te gaan. Prison Break telt 5 seizoenen met in totaal 90 afleveringen. Succes!

Breaking Bad

Breaking Bad is natuurlijk dé klassieker op Netflix, maar toch hebben veel mensen deze serie nog niet bekeken. Dat is zonde, want het is een uitermate boeiende serie.

In deze serie speelt een scheikundeleraar de hoofdrol. Hij heeft longkanker en is ten dode opgeschreven. Om zoveel mogelijk geld achter te laten voor zijn familie, besluit de scheikundeleraar om drugs te gaan produceren. Hierdoor komt hij in een hele vreemde wereld terecht.

Breaking Bad telt in totaal 5 seizoenen met in totaal 62 afleveringen. Genoeg te bekijken dus!

Lees ook:  4 spannendste erotische spellen om te spelen met je partner

Meer artikelen lezen? Hier lees je meer blogs in deze categorie.

Lees verder